Gå till innehåll

GRATIS FRAKT ÖVER 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Retur

90 dagars returrätt

Trustpilot

4,8/5,0 – Stjärnor

E-märket

Garanti för din säkerhet


SILKESMJUKT OCH LENT

Kläderna känns silkeslena mot huden och verkar lugnande på torr och känslig hud.

ANDNINGSBART OCH ABSORBERANDE

Plaggen känns lätta och luftiga eftersom huden kan andas genom tyget.

SKÖNT OCH ANVÄNDBART

Vardagsplagg som passar lika bra för både jobb, skola, fritid och träning som hemmamys i soffan.

Vi vill göra skillnad genom att skapa kläder som man vill använda varje dag. Basplagg som man behöver och alltid kommer att välja över allt annat. För att de är snygga, slitstarka och skönare att ha på sig helt enkelt.

Copenhagen Bamboo

Hos Copenhagen Bamboo kombinerer vi stil, komfort og et urokkeligt engagement i mere miljøvenligt tøj. Tøjet er ikke kun skånsomt mod din hud, men også klimavenligt, hvilket afspejler en tidløs og holdbar stil.

Vi ser det som vores mission at gøre det nemt at shoppe hverdagstøj, der er et bedre valg for fremtiden. Samtidig er vores tøj behageligt og blødt – derfor også et bedre valg for dit personlige velvære. Kollektionen er omhyggeligt lavet af bambusviskose, kendt for dets holdbare, allergivenlige og temperaturregulerende egenskaber.

Ved at vælge basistøj af høj kvalitet i tidløst design og undgå hurtige trends bidrager du til at revolutionere modeverdenen. Og det er en forændring, der skal til, for at verdens overforbrug af tøj skal begynde at falde.

Det betyder meget for os, og det er vigtigt for klodens fremtid. Vi gør alt, hvad vi kan for at minimere vores klimaaftryk og sikre at naturen er beskyttet både før, under og efter produktionen.

Alle materialer brugt i Copenhagen Bamboo tøj er derfor OEKO Tex Standard 100- og FSC®- certificeret. Dette giver os mulighed for at garantere, at vores bambustøj er sundt, og at de skove, hvor bambusen vokser, er beskyttet og bevaret på en ansvarlig måde.

Læs mere

HVORFOR VÆLGE BAMBUSTØJ

Bambustøj bliver stadig mere populært takket være, at tøjet er usædvanligt blødt og elastisk. Rigtig mange oplever, at bambustøj simpelthen føles dejligere mod huden end andre typer tekstiler.

Og det er rigtigt, at bambusviskose har en række unikke fordele. Bambusfibrenes naturlige blødhed og elasticitet kombineret med små mikroskopiske porer gør, at huden kan ånde frit gennem stoffet. Ikke mere kløe eller irritation – bare dejlig blødt og lækkert tøj.

Hos Copenhagen Bamboo skaber vi slidstærkt tøj i tidløst design, der ikke er afhængigt af sæsoner, men som tvært i mod kan bruges hele året. Vi synes nemlig, det er på tide at vælge tøj, der viser, hvor meget vi holder af vores miljø.

Spørgsmålet om, hvorvidt bambus virkelig er et miljøvenligt alternativ har vakt stor debat. Selvom der stadig kræves kemikalier for at omdanne bambus til bløde tekstiler, sikrer den velkendte lyocellmetode, at de genbruges i lukkede kredsløb. Alt vores tøj er lavet af lyocell-bambus, hvilket reducerer miljøbelastningen markant.

Læs mere
Stäng (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG