Gå till innehåll

GRATIS FRAKT ÖVER 699,- | LEVERANS 1-3 DAGAR

Fördelar med bambuviskos

Tøj af bambus er de seneste år vundet frem i popularitet hos mange folk.
Særligt allergikere, folk med eksem, diabetikere og nybagte forældre er glade for alt fra strømper
over underbukser til T-shirts. Men hvad er det der gør at så mange forskellige mennesker foretrækker disse produkter?

Bambustøj har disse fordele:

ANTIBAKTERIELT
Overfladen på bambusplanten besidder antibakterielle egenskaber og indeholder derudover en rækker olier, som hæmmer væksten af mikroorganismer. Disse egenskaber og olier, som gør at bambusplanten ikke kræver svampe- og skadedyrsbekæmpelse, bliver bevaret i bambusfibrene når bambussen bliver nedbrudt og omdannet til tekstiler.

LUGTFRIT
De antibakterielle egenskaber som nedbryder mikroorganismer, reducerer mængden af de bakterier som kan leve i tøj og forårsage ubehagelige lugte. Bambustøj kan også dræbe en del af de lugtfremkaldende bakterier der lever på huden.

SVEDABSORBERENDE OG -TRANSPORTERENDE
Bambustekstiler er yderst absorberende og det kan absorbere op til tre gange dets egen vægt i væde. Altså, hvis tøjet vejer 1 kg, så kan det absorbere 3 kg væde. Det er denne absorberingsevne der transporterer sveden væk fra huden.

Derudover er bambus en hurtigttørrende fiber. Disse egenskaber er særligt gode når det kommer til de inderste lag tøj som strømper og underbukser, men er også en fordel i træningstøj.

"Fordele som gavner miljøet og dig"

TEMPERATURREGULERENDE
Bambusfibre har en meget levende struktur, som gør, at der naturligt bliver skabet luftlommer mellem fibrene. Disse luftlommer giver en isolerende og temperaturregulerende effekt, som holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

ALLERGIVENLIGT
De ovenfor beskrevet antibakterielle egenskaber gør at husstøvmider og svampe ikke kan leve i tøjet.

GOD TIL SENSITIV HUD
Bambusfibre er ekstremt bløde, grundet fremstillingsmetode (læs mere her), og generer derfor ikke huden. Bambus er fremstillet efter samme metode som viskose og disse fibre er skabt til at være bløde som silke, og det er bambus bestemt. Du kan læse mere om fremstilling af bambusfibre her.

ANTISTATISK
Tøj af bambus er antistatisk som modvirker at det klistrer mod huden.

UV-RESISTENT
Bambusplanten har UV-resistente egenskaber og tøj af bambus holder op til 98% af solens skadelige stråler væk fra din hud.

"Tøj designet til en komfortabl hverdag"

STADIG BLØDT VASK EFTER VASK
Bambusfibrene er glatte og runde, så de har ikke nogen fibre der stikker ud og bliver sammenfiltrede, eller revet ud. Dette gør at bambustekstiler forbliver bløde selv efter mange vaske. Derudover undgår man også området hvor stoffet bliver tyndt pga. slitage.

KRØLFRIT
Den stoftype der bliver brugt til at fremstille bl.a. T-shirts, sweatshirts og undertøj (Jersey) er så godt som krølfrit. Dette skyldes bambusfibrene og vævningen.De skjorter vi har i vores webshop, skal man forvente skal stryges efter hver vask.

FRI FOR KEMIKALIER
Bambus kan vokse helt uden brug af pesticider og svampedræbende middel, hvilket gør at der ikke bliver overført en masse kemikalier til det færdige tekstil. Der kan være brug for små mængder af pesticider i fremstillingen af bambus ved plantningen. Læs mere om bambusplanten her.

GODE TIL DIABETIKERES FØDDER
Diabetikere har ofte sensitiv hud og derfor er strømper uden syninger ved tæerne og uden stram elastik i strømpeskaftet særligt godt. Derudover er de svedtransporterende og temperaturregulerende egenskaber en fordel, da det passer ekstra godt på de følsomme fødder. Alle strømperne i vores webshop er uden syning ved tæerne og du kan se vores udvalg uden elastik i skaftet her.

Du kan læse om hvordan du bedst passer på dit bambustøj her.

Stäng (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG