Skip to content

FRI FRAGT FRA 399,- | LEVERING 1-2 DAGE

Ansvarlig produktion

Vores tøj bliver fremstillet på en ansvarlig måde, hvor brugen af pesticider, kemikalier og kunstig vanding bliver reduceret så langt det er muligt med dagens teknologi.

Dette er utrolig vigtigt for os, da det resulterer i tøj som både giver god mening for planeten og for dig som bruger vores produkter.

Vi har en passion for miljøet og holdbart hverdagstøj, og vores passion motiverer os til altid at fortsætte vores arbejde for at finde flere fornuftige og mere klimavenlige valg. 

Derfor tilbyder vi tøj, der både er funktionelt og kan bruges hver eneste dag. Tøj som forbliver blødt vask efter vask og i så høj kvalitet, at du kan have det rigtig længe, uden at gå på kompromis med designet.

Vores fokus på kvalitet, gode egenskaber og design gør at du altid er sikret høj komfort, pasform og stil når du handler tøj hos os. 

For a better future

Vi vil være med til at vise vejen til en bedre fremtid, ved at være innovative og altid opsøge nye og mere skånsomme produktionsmetoder til fremstilling af tøj. Vores tøj skal give dig mulighed for at vælge noget bedre for dig selv, din familie og planeten.

Vi vil være med til at reducere overforbruget i modeindustrien, ved at opfordre til at man handler holdbart kvalitetstøj, der ikke skal skiftes ud lige så ofte. 

For os handler det om at træffe gode og aktive valg i hverdagen. At handle ansvarligt er et valg og vi håber at du vil være med på vores fælles rejse for en bedre fremtid, ved at træffe et aktivt valg når du køber tøj.

Close (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart