Gå til indhold

FRI FRAGT OVER 299,- | LEVERING 1-2 HVERDAGE

SILKEBLØDT OG ANTIBAKTERIELT

Tøjet giver dig en silkeblød fornemmelse mod huden og virker beroligende på tør og følsom hud. Bambusfibrene er ualmindeligt bløde og gør stoffet både antibakterielt og allergivenligt med en høj grad af åndbarhed.

De antibakterielle egenskaber finder man naturligt i bambusplanten og de medvirker til at bambus kan dyrkes uden brug af pesticider.

Noget som gavner alle, også dem med sensitiv hud og allergier, da hudirritationer effektivt minimeres og du kan være sikker på at din krop ikke udsættes for unødvendig kemi.

Åndbarheden giver huden mulighed for at ånde gennem stoffet og tøjet føles derfor utrolig let og luftigt.

Fugt og sved absorberes og optages hurtigere, og efterlader huden tør og behagelig.

Af samme grund er vores bambusstrømper den perfekte løsning, hvis du døjer med fodsved og sure tæer.

ÅNDBART OG ABSORBERENDE

ELASTISKT OG TEMPERATURREGULERENDE

Elasticiteten gør at tøjet hurtigt genfinder sin oprindelige pasform, selv efter rigtig mange vaske, og derfor kan tøjet bruges i meget lang tid uden at blive slidt eller miste faconen.

Materialet er desuden temperaturregulerende, hvilket hjælper kroppen med at opnå en passende temperatur uanset tid på året.

Du kan derfor med fordel bruge tøjet både om sommeren hvor det virker afkølende, og om vinteren hvor det holder på varmen.

ALLERGIVENLIGT

FRI FOR KEMIKALIER

GOD TIL SENSITIV HUD

BEHAGELIGT OG ALSIDIGT

Disse værdifulde og unikke egenskaber gør bambustøj perfekt til alle, unge som gamle.

Hverdagstøj med fantastisk pasform, som egner sig lige så godt til både arbejde, skole, fritid og træning som til sofahygge i weekenden.

Mulighederne er uendelige og den høje kvalitet sikrer, at du altid føler dig godt tilpas i dit tøj uden at det strammer eller kradser.

Tøjet bliver fremstillet ifølge Lyocell-metoden, som er den mest miljørigtige produktionsmetode af bambusviskose, der eksisterer på nuværende tidspunkt.

Lyocell-metoden sikrer et lukket kredsløb, hvor alle restprodukter fra produktionen bliver genanvendt.

Derved sikres en så lille miljøpåvirkning som overhovedet muligt.

MINIMAL MILJØPÅVIRKNING

DOKUMENTERET ANSVARLIGT

Certificeringer såsom Oeko-Tex Standard 100 og skovcertificeringen FSC® er din og vores garanti for, at tøjet er blevet testet fri for skadelig kemi og at verdens skove, dyreliv, biodiversitet, vandmiljø og skovarbejdere bliver beskyttet og sikres gode forhold.

Både miljø- og samfundsmæssigt i skovområderne. For os giver det ro i sjælen, og det vil vi gerne give videre til alle, der ligesom os, vælger at shoppe dokumenteret ansvarlige produkter.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV