Gå til indhold

FRI FRAGT FRA 499,- | LEVERING 1-2 DAGE

HVAD BETYDER OEKO-TEX STANDARD 100?

Hvis en vare bærer STANDARD 100-mærket, kan du være sikker på, at alle komponenter i denne artikel, dvs. stof, tråd, knap, lynlås og andet tilbehør, er testet for skadelige stoffer, og at varen derfor er uskadelig for menneskers helbred.

Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX®-institutter (som Teknologisk Institut i Danmark) på baggrund af det omfattende OEKO-TEX® kriteriekatalog. I testen tages højde for alle lovmæssigt regulerede og ikke-regulerede stoffer, som kan være skadelige for menneskers helbred.I mange tilfælde går grænseværdierne for STANDARD 100 ud over nationale og internationale krav.

Kriteriekataloget opdateres mindst en gang om året og udvides på baggrund af ny videnskabelig ekspertise og lovbestemte krav. Det er ikke let for forbrugere at have overblik over de lovmæssige krav for skadelige stoffer hver dag; OEKO-TEX®-institutterne gør det for dig.

HVILKE ARTIKLER KAN CERTIFICERES?

I princippet kan alle tekstile artikler samt tilbehør i hvert forarbejdningstrin STANDARD 100-certificeres, fra fibre og tråde til stof og færdige varer. OEKO-TEX®-institutterne tester hver eneste komponent inden den færdige artikel får lov til at bære STANDARD-100-mærkningen.

Dette inkluderer tråde, knapper, bånd og fór. Tryk og belægningerne der anvendes på ydermaterialer, testes også for skadelige stoffer i henhold til de kriterier der gælder for dem.Vil du vide mere så besøg www.okotex.dk

HVORNÅR MÅ MAN SKRIVE AT EN VARE ER OEKO-TEX CERTIFICERET?

En virksomhed må kun skrive at en vare er OEKO-TEX certificeret hvis varen har et OEKO-TEX certificeringsmærkat med nummer trykt på emballagen.

Du tjekker om et OEKO-TEX nummer er godkendt her.

Luk (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV