Gå til indhold

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- | LEVERING 1-2 DAGE

Ansvarlig produktion

Vores tøj bliver fremstillet på en ansvarlig måde, hvor brugen af pesticider, kemikalier og kunstig vanding bliver reduceret så langt det er muligt med dagens teknologi.

Dette er utrolig vigtigt for os, da det resulterer i tøj som både giver god mening for planeten og for dig som bruger vores produkter.

Vi har en passion for miljøet og holdbart hverdagstøj, og vores passion motiverer os til altid at fortsætte vores arbejde for at finde flere fornuftige og mere klimavenlige valg. 

Derfor tilbyder vi tøj, der både er funktionelt og kan bruges hver eneste dag. Tøj der er slidstærkt og i så høj kvalitet, at du kan have det rigtig længe, uden at gå på kompromis med designet.

Vores fokus på kvalitet, gode egenskaber og design gør at du altid er sikret høj komfort, pasform og stil når du handler tøj hos os. 

For a better future

Vi vil være med til at vise vejen til en bedre fremtid, ved at være innovative og altid opsøge nye og mere skånsomme produktionsmetoder til fremstilling af tøj. Vores tøj skal give dig mulighed for at vælge noget bedre for dig selv, din familie og planeten.

Vi vil være med til at reducere overforbruget i modeindustrien, ved at opfordre til at man handler holdbart og slidstærkt kvalitetstøj, der ikke skal skiftes ud lige så ofte. 

For os handler det om at træffe gode og aktive valg i hverdagen. At handle ansvarligt er et valg og vi håber at du vil være med på vores fælles rejse for en bedre fremtid, ved at træffe et aktivt valg når du køber tøj.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV