Gå til indhold

FRI FRAGT FRA 399,- | LEVERING 1-2 DAGE

Guide til trusser og underbukser

Er du i tvivl om hvilken type trusse eller hvilket par underbukser du skal vælge?
Vi har lavet denne guide til dig som måske kan hjælpe med at afklare eventuelle overvejelser.

"Trusser som giver frihed i hverdagen"

TRUSSE GUIDE

G-STRENG
G-strengstrusser er ofte lavtaljede og har ingen dækning af ballerne. De er flotte at have på under tætsiddende tøj, da der ikke kan ses nogen konturer. Trussen giver ingen hold til balderne og fremhæver mavepartiet.

TAI
Tai trusser er ofte lavtaljede og har høje benudskæringer, som gør at dine ben fremstår længere. Trussen dækker en god del af ballerne og er derfor gode til runde piger.

MIDI
Miditrussen har lidt højere talje end taitrussen og har lavere benudskæring.

HIPSTER
Som navnet antyder sidder disse trusser på hoften og er perfekte til at have på under lavtaljede bukser. Minder om taitrussen, men har en bredere side og fladere benudskæring.

MAXI
Maxitrusser eller højtaljede trusser går hele vejen op i taljen. De er designet sådan at de i sig selv former bagdelen og støtter maven. Maxitrussen dækker eventuelle ujævnheder på dine baller. Vær opmærksom på, at hvis du har fylde på lårene, kan skæringen på trusserne, der normalt går ret langt ned, gøre, at lårene visuelt kan virke større.

HOTPANTS
Hotpants er en feminin version af tights til mænd. Benudskæringen går ned til den øverste del af låret og yder god dækning, men ser stadig pæn ud. Mange kvinder foretrækker at have disse trusser på under deres træningsbukser, da man undgår at de kravler op.

SØMLØSE
Har ingen sømme eller flade sømme. Det vil sige ingen ombuk og ingen mærker i taljen eller hen over ballerne. De sømløse trusser i vores webshop har en linning der er vævet sammen med trussen, en flad søm i skridtet og en smal påsyet elastik i benudskæringen, som tilsammen giver trusser man ikke kan se igennem tøjet.

"Et slidtstærkt design til den klassiske mand"

UNDERBUKSE GUIDE

BRIEFS
Eller herretrusser er kendetegnet med elastik i linningen, ingen ben og et tight fit. giver dig støtte og fleksibilitet hvad enten du bevæger dig meget eller sidder meget ned i løbet af arbejdsdagen, da fittet skaber en naturlig fleksibilitet mellem ben og overkrop.

Denne type underbukser bliver af mange opfattet som old school, men kan også være det oplagte valg hvis du har store lår, da briefs ikke folder sig sammen under bukserne og har minimal irritation.Denne type er ideelle når du har jakkesæt på, da du undgår at de kravler op og buler ud på låret.

TRUNKS
Er som tights, men med den forskel at de har kortere ben og oftest også en lavere talje. Denne type underbukser er ikke velegnede til at dyrke sport i.

TIGHTS
Eller boxer tights er kendetegnet ved en elastik i linningen og et tætsiddende fit. De er den mest brugte type underbukser til mænd. Mænd med muskuløse lår kan opleve at underbukserne kravler op hvilket kan skabe ubehag.

LONG LEG TIGHTS
Er som tights, men med ben der dækker størstedelen af låret. Disse kan være en fordel hvis du oplever at almindelige tights kravler op. De er også gode at have på når man har et meget aktivt liv, da der er minimal irritation

Luk (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV