Gå til indhold

FRI FRAGT OVER 299,- | LEVERING 1-2 HVERDAGE

Returnering og ombytning

RETURNERING:

Det er gratis at sende varer retur hos bambustøj.dk.

Dette skal du være opmærksom på ved retur:

- Plomberingen må gerne brydes så du kan prøve tøjet på (undertøj må prøves uden på dit eget undertøj)
- Tøjet må prøves på, det må ikke tages i brug - det vil sige at du må prøve tøjet på, som du ville i en butik
- Varerne skal være i intakt emballage. Emballagen kan godt have fået nogle knubs i fragten, men den må ikke være ødelagt eller bruges som fragtemballage. Pak altid dine varer ind i noget andet inden du sender det
- Hvis du har købt en vare med flere dele i en æske (f.eks. 2-pak, 5-pak el.lign.), er det ikke muligt kun at sende en del af indholdet retur - hvis du ønsker refundering skal alle varerne i æsken returneres i ubrugt stand

Du kan læse mere om vores returregler i vores handelsbetingelser.

Opret din retur her

OMBYTNING

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse eller farve, skal du lægge en ny ordre og sende den anden ordre retur til os - på samme måde som beskrevet ovenfor.

Hvis du har købt varen på udsalg og du ønsker den nye vare til samme pris, bedes du kontakte vores kundeservice når du har lagt den nye ordre, så skal de nok hjælpe dig.

REKLAMATION:

Det sker at en vare er i stykker og der derfor er en reklamation på den. I nogle tilfælde skal vi have varen sendt til os, men i første omgang bedes du sende os et billede af varen sammen med en beskrivelse af fejlen i en mail til kundeservice@copenhagenbamboo.dk. Når i modtager billedet tager vi stilling til reklamationen og hvorvidt vi ønsker varen tilsendt. Skal varen sendes til os sender vi et fragtbrev til dig pr. mail.

ANNULERING AF ORDRE:

Ønsker du at annullere din ordre inden den bliver afsendt kan du gøre det her.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

INDKØBSKURV