Gå till innehåll

ALTID 29 KR. TIL PAKKESHOP | LEVERING 1-2 DAGE

Pas på tøj, som passer på dig

Vask helst dit bambustøj ved 30 grader, sammen med lign. farver. Det anbefales at man bruger vaskemiddel uden stærke enzymer, f.eks. uld/silke sæbe og gerne parfumefri.

Underbukser og trusser kan vaskes ved op til 60 grader, hvis man har det bedst med det, men grundet bambustekstilernes naturlige antibakterielle egenskaber er det ikke nødvendigt.

Høje temperaturer nedbringer tøjets levetid. Brug ikke klor eller blegemidler til hvidt tøj, da det ødelægger fibrene. Undgå tørretumbling og undgå at hænge tøjet til tørre i solen. Hvis du har behov for at tørretumble anbefales det mest skånsomme program og gerne med kold luft.

Dit bambustøj tåler ikke at blive strøget og det er ikke nødvendigt, da det ikke krøller. Med undtagelse af skjorterne som vi anbefaler at man stryger på lave temperaturer.

Tøj i bambus holder længere. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at det kan tåle at blive vasket oftere eller ved en hårdere temperatur. Det betyder derimod, at det kan holde til mere i sig selv og ikke behøver at blive vasket så jævnligt.

Pas godt på dine strømper

Bambus er en porøs fiber og derfor opstår der nemmere slid på strømperne, hvis de ikke har de optimale forhold. Normalt bør et par strømper kunne holde sig hulfrie i mindst 4 måneder forudsat at du har mindst 16 par at skifte imellem. Herunder finder du de mest normale grunde til at der går hul i strømper “før tid”.

Hård hud som slider på garnet – hård hud kan virke som en fil på garnet og derfor hurtig lave hul

For små sko – gør at tæerne slider unødvendigt meget på snuden i skoen og der kommer hul yderst på strømpen

For store sko – gør at strømpen “skøjter” rundt og kan svuppe i hælen hvilken kan give et ekstra slid på netop hælen

Stäng (esc)

Vi løfter sammen i flok

Fra og med 11. april koster det 29,- at få pakken sendt til nærmeste pakkeshop, uanset hvor meget du handler for. På den måde er alle med til at betale for fragten.

Læs mere om levering her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Sök

SHOPPINGKORG